Ervaringen

Ervaringen van ouders en medisch personeel

Mocht je toch nog twijfelen of je mij wel of niet wilt inhuren, lees dan onderstaande ervaringen van ouders en medisch personeel. Zij geven namelijk in hun eigen woorden weer hoe zij mij als persoon hebben ervaren, wat ze van de foto’s, de communicatie en de algehele ervaring vonden. Heb je vragen, neem dan gerust contact met me op.

05/08/2019 Ouders van Sifra (geboortereportage) – ”Valeska is echt een topper!! Het contact was erg goed. We stuurden regelmatig een berichte en ze leefde samen met ons naar de bevalling toe. Op de dag van de bevalling stond ze vanaf het begin voor ons klaar. Ze heeft het hele verhaal prachtig vastgelegd en hele mooie, waardevolle foto’s gemaakt. Op de foto’s zie je de emoties, de verbinding de pijn en de liefde. Alles wat belangrijk is, heeft ze heel goed vastgelegd. We merkten niet dat ze erbij was, maar als ze kon helpen dan deed ze dat direct. We zijn heel blij dat we Valeska als fotograaf bij de bevalling hebben gehad en raden haar zeker aan bij anderen. Echt een topper!!! <3”

12/07/2019 Ouders van Saga (zwangerschapsshoot) – ”In juni 2019 hebben wij (ik en mijn man) een zwangerschaps fotoshoot gedaan met Valeska. Ik was toen 36 weken zwanger. Van te voren was er door ons besloten om de fotoshoot in het bos te doen, omdat wij daar vaak komen en wij de omgeving mooi vinden. Voor de fotoshoot gaf Valeska aan dat het door mijn man gekozen t-shirt wellicht te druk zou zijn op de foto. Het was heel prettig dat Valeska dat aangaf omdat dit de kwaliteit van de foto’s alleen maar verbeterde. Valeska is erg kundig en weet goed met mensen om te gaan. Valeska is ook niet bang om aan te geven wanneer een specifieke locatie in het bos wel of niet goed is of wanneer de lichaamshouding wel of niet storend is voor de te nemen foto. De resultaten waren onwijs mooi en wij zijn erg tevreden. Valeska is een top fotograaf en zeker een aanrader. ”

22/03/2019 Ouders van Alyssa (geboortereportage) – ”Toen we eenmaal besloten hadden om een geboortefotograaf bij de bevalling te willen hebben, maakten we snel een kennismakingsafspraak met Valeska. Ik was toch wel een beetje zenuwachtig, naast alle mensen die al verplicht bij een bevalling aanwezig zijn, kozen we nu bewust voor iemand die we eigenlijk niet kennen. Gelukkig stelde Valeska mij tijdens het gesprek al snel gerust en door haar spontane en open karakter voelden we al snel een klik! Door het fijne gesprek wist ik dat ik me niet ongemakkelijk zou voelen met haar bij de bevalling. Valeska stelde veel (goede) vragen, waardoor we duidelijk in kaart konden brengen wat we wel en niet gefotografeerd wilden hebben. Tijdens de bevalling heb ik eigenlijk niet gemerkt dat ze er was, maar toch heb ik ook veel steun aan haar beleefd. Ze voelde goed aan of ik hier behoefte aan had. Er zijn werkelijk waar prachtige foto’s gemaakt. De liefdevolle momenten met mijn partner, maar ook de pijnlijke zijn ontzettend mooi in kaart gebracht. De eerste ontmoeting met onze dochter is vereeuwigd op beeld en ook dat heeft Valeska prachtig, in al haar puurheid, maar netjes op de foto weten te krijgen. Kortom een reportage waar wij met ontzettend veel trots en liefde naar terug kijken! Valeska, nogmaals ontzettend bedankt hiervoor!”

13/03/2019 Ouders van Xara (geboortereportage + newbornshoot) – ”Wij wilden graag mooie foto’s van de (voor mij laatste) bevalling en zodoende kwamen wij bij Jong & Puur Fotografie terecht. Vanaf het eerste moment is er een fijn contact met je geweest. Wij vonden het erg fijn dat wij zelf konden aangeven wat wij precies wel en niet wilden laten fotograferen. Tijdens het kennismakingsgesprek hebben wij aangegeven graag foto’s te willen hebben van de eerste ontmoeting tussen de grote broers en hun zusje. Dit heb je fantastisch opgepakt, want wij hebben nu prachtige foto’s van deze ontmoeting. Tijdens de (snelle) bevalling vond ik het erg fijn dat je erbij was, vooral het feit dat je zo rustig bleef zorgde ervoor dat ik dat ook werd. Bedankt ook voor alle goede zorgen na de bevalling. Wij wilden graag een foto gebruiken voor het geboortekaartje en wij waren ontzettend blij dat dit mocht en dat wij de mooie portretfoto binnen twee dagen al van je kregen. Binnen vier dagen hadden wij al een preview van de geboorteshoot ontvangen. Het waren prachtige (soms intense) foto’s, waar wij ontzettend blij mee zijn. Het zijn echt ‘pure’ foto’s geworden. Je bent een TOPPER!

Naast een geboorteshoot heb je ook voor ons de newbornshoot verzorgd van onze kleine dame. Ook hier ging de communicatie weer erg prettig. Je dacht bijvoorbeeld mee over het kiezen van het juiste moment voor de shoot. Het is ook erg fijn dat je bij ons thuis kwam en dat wij niet naar een studio hoefden. Het zorgde voor meer rust bij de kleine dame (en minder pijn bij mij ;)). De foto’s werden in een ontspannen sfeer gemaakt. Onze kleine dame vindt het niet altijd nodig om te slapen, maar door de rust en het geduld van jou heb je haar toch mooi slapend weten vast te leggen.
Binnen een week kregen wij de foto’s toegestuurd en deze waren prachtig. Vooral de detailfoto’s (voetje, oortje etc.) vinden wij erg bijzonder om te hebben. Wij zijn erg blij met het resultaat. Ontzettend bedankt voor alles Valeska.”

12/03/2019 Ouders van Jackie (newbornshoot) – ”Valeska heeft bij ons foto’s gemaakt van ons nieuwe gezinnetje! Jackie was net 1.5 week oud toen Valeska kwam. Er heerste een super relaxte sfeer en we hebben van tevoren eerst even gekletst! Daarna hebben we foto’s gemaakt en hoewel mijn man helemaal niet van foto’s maken houdt, vond hij het ook super fijn gaan. We konden gewoon ons zelf zijn en Valeska kon gewoon haar gang gaan. Het resultaat is erg mooi en we zijn heel blij met de gemaakte foto’s <3 Super bedankt xx”

01/03/2019 Verloskundige Minke (geboortereportage) – ”Je was een fijne fotograaf om erbij te hebben, echt waar! Je bleef kalm, stelde gerust terwijl ik bezig was mijn spullen klaar te zetten. Dankjewel daarvoor! Ik hoop je binnenkort weer te zien!”

09/02/2019 Ouders van Jens (newbornshoot) – ”Wij wilden nog graag een paar mooie foto’s van ons zoontje. Hij was al drie maanden, dus dat werd wel tijd! We hebben deze shoot bij Jong & Puur Fotografie laten maken. Dat is ons zeer goed bevallen. Het contact van te voren was fijn. Je kon je eigen wensen aangeven en als je een vraag had, kon je die altijd stellen. De fotoshoot vond bij ons thuis plaats, wat erg prettig was. Zo voelden wij ons op ons gemak en heb je alles bij de hand wat je zelf graag op de foto wilt. Ook krijg je daardoor hele spontane foto’s, wat eigenlijk veel leuker is dan gemaakte foto’s in een studio. Tijdens de shoot speelden wij gewoon met ons zoontje en werden de foto’s gemaakt. Toen onze zoon het eventjes zat was, heb ik een flesje gegeven en werden er foto’s van de babykamer gemaakt. Ook erg leuk! Ze neemt de tijd ervoor en dat is fijn. Na een week kregen wij de foto’s al toegestuurd. Deze hebben wij gezellig samen bekeken. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat, echt prachtig! De foto’s worden ook mooi bewerkt in zwart-wit en kleur. Nu wordt het nog lastig welke wij in de huiskamer gaan ophangen. Het was een mooi moment om nooit te vergeten. Bedankt voor alles Valeska!”